top of page
M-CLUB logo lanyards.png

SALUT LES FILLES

Dit is een verborgen pagina op mijn website, dus niemand buiten jullie kan dit hier lezen. ;-) 


Ik ben dus een nieuw tv-programma beginnen te maken omdat ik heel graag wil proberen om een belangrijk taboe voor mezelf te doorbreken. C'est-à-dire: ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nog steeds maagd ben en om de een of andere reden heb ik mij daar altijd zo voor geschaamd dat ik dat - op een drietal vrienden na misschien - nooit aan iemand heb durven te vertellen. Beetje meer context: tot mijn 24ste was ik dus enkel into jongens. Maar omdat het altijd zo vreselijk veel pijn deed als het tot (een poging tot) penetratie kwam, is dat altijd faligrant mislukt. Tot op de dag van vandaag is dat fysiek eigenlijk gewoonweg onmogelijk voor mij. Kop in 't zand is altijd een beetje mijn reactie geweest, wat maakt dat ik pas op mijn 29ste (I know, I know...) naar een gynaecoloog ben gegaan die mij dan de diagnose van vaginisme gaf. Foutief zelfs, want nu blijkt dat ik vulvodynie heb en ik een andere behandeling moet krijgen.

SOIT. Da's gewoon de inleiding voor jullie. Geen zorgen: ik ga hier geen sad tv-programma over maken, het is ook niet de bedoeling dat het echt over mij gaat. Ik heb namelijk een veel beter plan. :-) Aangezien ik nu dertig ben en ik eindelijk iets heb van: 'fuck it, het kan me niet meer schelen wat de mensen van mij denken', wil ik stoppen met dit deel van mij te verbergen. Maar niet alleen. Ik wil een Maagdenclub oprichten om samen 'uit de kast' te komen. In totaal 30 maagden van boven de 30. En als ik al mijn clubleden gevonden heb, geef ik een groot Maagdenfeest in een echte Maagdenclub (virgin mojito's gratis inbegrepen)! :-) De bedoeling is ook dat de club heel divers wordt: aseksuelen, nonnen, priesters, mensen die nog wachten op de ware of tot aan het huwelijk, mensen met een (fysieke) beperking... Er zijn veel redenen waarom iemand nog maagd kan zijn na z'n 30. En of we er nu trots op zijn of net niet: samen kunnen we misschien wel een taboe doorbreken.


Want waar ik het in mijn programma natuurlijk ook over wil hebben is de vraag: wat is dat nu eigenlijk: 'maagd zijn'? Ikzelf bijvoorbeeld heb wel al seksuele relaties gehad, gewoon geen penetratie, dus uiteraard ben ik eigenlijk totaal geen maagd meer (net zoals alle lesbische vrouwen die nooit iets met een man hebben gehad natuurlijk). En toch heb ik mij wel altijd zo gevoeld omdat ik denk dat we als maatschappij daar nog steeds heel stereotiep en klassiek in denken. En om dat even te kaderen in de eerste aflevering, wandel ik na een training - zogezegd, haha (tv, weet je wel) - met Lau en Cis naar huis en zoeken we in de Van Dale op wat de definitie van maagdelijkheid eigenlijk is en hoe achterhaald ouderwets die wel niet is. 

En daarom (nu kom ik dus bij mijn eigenlijk vraag ;-)) wou ik vragen of jullie het oké vinden als ik een paar trainingsbeeldjes (voor een half minuutje montage) laat maken zodat ik die daarvoor kan monteren. Het zou leuk zijn om een beetje actie (en ook gewoon vrouwenvoetbal tout court) in beeld te hebben. En het zou misschien zelfs fijn zijn om de voetbal een paar keer in de reeks te laten terugkeren met daarvoor of daarna een gesprekje met een (paar) van jullie, naargelang mijn scenario dat nog lang niet af is.

Dikke merci in ieder geval om al tot hier te lezen.


Kusjes,

Lidi


PS: En nu eigenlijk mijn belangrijkste vraag! Kennen jullie geen potentiële clubleden voor mij? Dus mensen die zichzelf nog (deels) als maagd identificeren en daar samen met mij wel voor willen uitkomen. Want momenteel ben ik nog steeds alleen in mijn club, haha. Nochtans zou 10% van de dertigplussers nog maagd zijn. So please help me finding them! :-) 

Over: Over
anspach.jpg
Over: Afbeelding
bottom of page